Egyesület

Értékelés:
(0 szavazat)
Egyesület Egyesület

A FITT Kulturális és Táncsport Egyesület 2007. szeptember 1-én kezdte meg munkáját. Céljai közé elsősorban a kultúra, ezen belül a táncművészet népszerűsítése, oktatása tartozik, de fontos szerepet szánunk az egészségnevelésnek és a szabadidő hasznos eltöltésének is. Az egyesület alapítói olyan személyek, akik tenni akarnak ennek a manapság olyan fontos problémának a megoldásáért. Ezen területek mellett kiemelten fontos szerepet szánunk a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásának és magának a hátrányos helyzetnek, mint társadalmi problémának a csökkentésének is. Ennek érdekében több környező település önkormányzatával és oktatási intézményével kötöttünk együttműködési megállapodást. Ezen helyzetek megismerését elősegítendő, a települések erre rászoruló gyermekeit "ösztöndíjasként", kedvezménnyel oktatjuk, valamint tőlünk telhető módon segítséget nyújtunk számukra a továbbtanulásban, a megfelelő pálya kiválasztásában is.
Céljaink elérése érdekében pályázati úton próbálunk meg forrásokhoz jutni, hogy az elvégzett munka minőségét a lehető legmagasabb színvonalra emelhessük. Az elmúlt években két TáMOP-os pályázatot bonyolítottunk le, amik komoly szakmai kihívást, ugyanakkor a tanulók számára eredményes időszakot jelentett.
Amennyiben ön is úgy érzi, hogy tenni tudna ezek célok elérése érdekében, kérem, lehetőségeihez mérten támogassa Egyesületünket akár anyagi, akár más formában
Segítségüket előre is köszönjük!
AZ EGYESüLET ALAPíTó OKIRATA LETöLTHETŐ INNEN.


Tisztelettel, Bárdos István
Egyesületi elnök
20/344-56-53
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.